24 mrt 2020

Update i.v.m. Coronavirus: nieuwe maatregelen vanaf 23 maart 2020

0 Reacties

Fysio-en Healthcenter De Beemd en Fysiotherapiepraktijk Maarten Kok hebben helaas de deuren moeten sluiten voor fysieke fysiotherapiebehandelingen. Tot 6 april mogen wij in ieder geval geen patiënten meer in de praktijk zien, op een hele enkele uitzondering na. Deze uitzondering geldt alleen voor spoedgevallen die een verwijzing van de specialist/ behandelend arts hebben waarop staat dat de behandeling doorgang moet vinden.

Uiteraard zijn wij gedurende deze periode bereikbaar per telefoon, email of beeldbellen/ videoconsult. Wij zullen een afspraak met u maken voor een videoconsult. U ontvangt dan een tijd en een inlogcode van ons voor Clickdoc en neemt op die tijd plaats in een virtuele wachtkamer. Op het genoemde tijdstip komt er een beveiligde videoverbinding tot stand en kunnen we oefeningen en ervaringen uitwisselen. Ook kunt u zich aanmelden als u klachten heeft of advies wil.

Naast bovenstaande opties bieden we ook nog een online schema aan met actieve lessen die we iedere dag live voor u verzorgen. Wilt u meer informatie hierover? Bel met 0162-694521 of stuur een mail naar info@fhcdebeemd.nl

Wij hopen u zo spoedig weer in levende lijven te zien in de praktijk! Blijf gezond!

[begin]