Over de Beemd

Fysio- en Healthcenter De Beemd uit Oosterhout is een gespecialiseerd fysiotherapiecentrum met een divers aanbod van behandelingen en therapieën. Onze kundige medewerkers zijn breed opgeleid en gecertificeerd.

Ook hanteren wij ruime openingstijden zodat u optimaal geholpen kunt worden. Wij zijn iedere dag vanaf 7.00 uur geopend t/m 18.00 uur. Op dinsdag kunt u zelfs tot 21.00 uur terecht.

Ons team
Vanessa Roest

In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en nadat ik een aantal jaar werkervaring heb opgedaan in een hele andere discipline (als rayonmanager bij Coca-Cola) ben ik toch weer in het vak terecht gekomen waar mijn hart ligt. Sinds begin 2009 ben ik als fysiotherapeut werkzaam en heb ik mij gespecialiseerd in de oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie, golffysiotherapie en dry needling. In september 2018 heb ik de Master of science in lymfologie & oncologie afgerond aan de Vrije Universiteit van Brussel. Mijn doel is het samenbrengen van verschillende disciplines om het voor de oncologische patiënt zo gemakkelijk mogelijk te maken en een optimale revalidatie te kunnen bieden.

Ik ben maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdag aawezig.

Angela Kapitein

Ik ben Angela Kapitein- van Oorsouw. In 2018 ben ik afgestudeerd als Master of Science in de oncologiefysiotherapie. Naast deze specialisatie ben ik oedeemfysiotherapeut. Mijn ambitie is de oncologiefysiotherapie in Oosterhout op de kaart zetten en multidisciplinair samen te werken om zo een totaalpakket aan de oncologische patiënt aan te kunnen bieden.

Ik ben maandag, dinsdag en donderdag aanwezig.

Marlon van Stiphout

Ik ben Marlon van Stiphout. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut en heb me daarnaast gespecialiseerd als oedeemfysiotherapeut. Als vooropleiding ben ik huidspecialist en hierdoor gebruik ik verschillende bindweefseltechnieken om littekens en verklevingen los te maken. Mijn interesse ligt op het gebied van oncologie, de huid en het bieden van totale zorg voor de oncologische patiënt. Mijn doel is om met diverse zorgverleners samen te werken zodat er optimale zorg geleverd kan worden waarbij de patiënt centraal staat.

Ik ben maandag, dinsdag en donderdag aanwezig.

Davey Kuijten

Ik ben Davey Kuijten. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen waarbij ik 2 masters heb afgerond. Mijn interessegebied ligt voornamelijk in de chronische zorg en zowel de (sport)fysiotherapie als postoperatieve revalidatie van het onderste lidmaat. Mijn specialisaties zijn als volgt:

  • Sportfysiotherapeut
  • Oncologiefysiotherapeut
  • Longfysiotherapeut
  • Hartfysiotherapeut
  • Lid Chronisch ZorgNet
  • Dry Needling
  • Bijscholing Covid-19 herstelzorg
  • Bijscholing kinderoncologie

Verder kun je bij mij uiteraard ook terecht voor algemene fysiotherapie. Daarnaast volg ik nog een postgraduaat Lymfologie en Oncologie aan de Vrije Universiteit van Brussel om mijn kennis binnen de lymfatische en oncologische problematiek nog verder te verbreden.

Mijn doel is de (chronische) patiënt een zo compleet mogelijke revalidatie te kunnen aanbieden en daarnaast de multidisciplinaire samenwerking naar een nog hoger level te tillen.

Ik ben op maandag, woensdag en donderdag aanwezig. Op maandag en donderdag werk ik ook in onze vestiging in Hooge Zwaluwe.

Maarten Kok

Mijn naam is Maarten Kok en ik ben al jaren werkzaam in de neurorevalidatie en geriatriefysiotherapie. Mijn passie ligt bij het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson, MS en het revalideren van mensen na een beroerte. Een andere doelgroep waar mijn aandacht in het bijzonder naar uit gaat is mensen met de ziekte van Alzheimer.

Ik ben maandag, dinsdag, donderdagochtend en vrijdag aanwezig.

Ruby

Mijn naam is Ruby Slager en ik ben werkzaam als bandagist bij Fysio- en Healthcenter De Beemd. U kunt dus terecht op het spreekuur voor het aanmeten van steunkousen (therapeutische elastische kousen en overige compressiehulpmiddelen). Ik werk samen met de meest innovatieve fabrikanten op het gebied van therapeutische elastische kousen zodat u altijd wordt voorzien van de juiste kous en de daarbij behorende aan- en uittrekhulpmiddelen. Goed aangemeten steunkousen kunnen uw leven een stuk plezieriger maken als u bijvoorbeeld last heeft van spataderen, (lymf)oedeem, een trombosebeen of zware benen.

U kunt mij bellen of mailen om een afspraak te maken. Neem tijdens uw afspraak de verwijzing mee van de huisarts of specialist. We zullen dan uw klachten bespreken en de benen en/of arm opmeten. Aan de hand van de maten kan de maat bepaald worden. De kousen die voor u geschikt zijn hangen af van uw klachten en medische indicatie. De kousen worden vergoed vanuit de basisverzekering en vallen onder het eigen risico. Indien de kousen niet op voorraad zijn bedraagt de levertijd ca. 5 tot 10 werkdagen.

Als u voor het eerst steunkousen krijgt aangemeten wordt er altijd een vervolgafspraak ingepland voor het instrueren van het aan- en uitdoen. Bij een herhaalbehandeling kunnen de benen worden nagemeten en de kousen worden opgehaald zonder afspraak.

Belt u gerust voor meer informatie of een afspraak of kijk op de website:  www.tekzorg.com

Tom

Hallo, ik ben Tom Rademakers uit Lage Zwaluwe. Na jaren -overwegend Japanse vechtsporten beoefend te hebben (kyokushin(kai) karate, boksen, jiu jitsu en Aikido) ben ik Chinese Geneeskunde gaan studeren (BOCAM) en mezelf gaan bekwamen in de Chinese bewegingsvormen Taichichuan en Qigong. Hierna heb ik de specialisatieopleiding Tao Chi Qigong gevolgd bij Ron Wiggers in Den Haag. Graag wil ik mijn kennis delen met geïnteresseerden in deze prachtige Chinese bewegingsvormen. Voor meer informatie zie: www.zenmotion.nl

Onze vestiging

Bekijk de foto’s van onze vestiging.