Over de Beemd

Fysio- en Healthcenter De Beemd uit Oosterhout is een gespecialiseerd fysiotherapiecentrum met een divers aanbod van behandelingen en therapieën. Onze kundige medewerkers zijn breed opgeleid en gecertificeerd.

Ook hanteren wij ruime openingstijden zodat u optimaal geholpen kunt worden. Wij zijn iedere dag vanaf 7.00 uur geopend t/m 18.00 uur. Op woensdag kunt u zelfs tot 21.00 uur terecht.

Ons team
Vanessa Roest

In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en nadat ik een aantal jaar werkervaring heb opgedaan in een hele andere discipline (als rayonmanager bij Coca-Cola) ben ik toch weer in het vak terecht gekomen waar mijn hart ligt. Sinds begin 2009 ben ik als fysiotherapeut werkzaam en heb ik mij gespecialiseerd in de oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie, golffysiotherapie en dry needling. In september 2018 heb ik de Master of science in lymfologie & oncologie afgerond aan de Vrije Universiteit van Brussel. Mijn doel is het samenbrengen van verschillende disciplines om het voor de oncologische patiënt zo gemakkelijk mogelijk te maken en een optimale revalidatie te kunnen bieden.

Angela Kapitein

Ik ben Angela Kapitein- van Oorsouw. In 2018 ben ik afgestudeerd als Master of Science in de oncologiefysiotherapie. Naast deze specialisatie ben ik oedeemfysiotherapeut. Mijn ambitie is de oncologiefysiotherapie in Oosterhout op de kaart zetten en multidisciplinair samen te werken om zo een totaalpakket aan de oncologische patiënt aan te kunnen bieden.

Maarten Kok

Mijn naam is Maarten Kok en ik ben al jaren werkzaam in de neurorevalidatie en geriatriefysiotherapie. Mijn passie ligt bij het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson, MS en het revalideren van mensen na een beroerte. Een andere doelgroep waar mijn aandacht in het bijzonder naar uit gaat is mensen met de ziekte van Alzheimer.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Maarten Kok: www.fysiotherapiemaartenkok.nl

 

Ruby

Mijn naam is Ruby Slager en ik ben leverancier van Therapeutische Elastische kousen. Ik werk samen met de meest innovatieve fabrikanten op het gebied van steunkousen zodat u een ruime keus heeft in kousen en de daarbij behorende aan-en uittrekhulpmiddelen. Goed aangemeten steunkousen kunnen uw leven een stuk plezieriger maken als u bijvoorbeeld last heeft van spataderen, (lymf)oedeem, een trombosebeen of zware benen. Voor meer informatie kunt u op mijn site kijken: www.tekzorg.com

Anita

Ik ben Anita van Vorstenbosch en ik ben natuurgeneeskundig therapeut. Dit betekent dat ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes; energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en bewustwording. Door een massage kun je je bewust worden van wat er zich binnen in je afspeelt en kunnen lichaam en geest weer beter met elkaar in balans komen. Veel zorgverzekeraars vergoeden mijn massages als u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Voor meer informatie kunt u op mijn site kijken: www.zenssage.nl

Tom

Hallo, ik ben Tom Rademakers uit Lage Zwaluwe. Na jaren -overwegend Japanse vechtsporten beoefend te hebben (kyokushin(kai) karate, boksen, jiu jitsu en Aikido) ben ik Chinese Geneeskunde gaan studeren (BOCAM) en mezelf gaan bekwamen in de Chinese bewegingsvormen Taichichuan en Qigong. Hierna heb ik de specialisatieopleiding Tao Chi Qigong gevolgd bij Ron Wiggers in Den Haag. Graag wil ik mijn kennis delen met geïnteresseerden in deze prachtige Chinese bewegingsvormen. Voor meer informatie zie: www.zenmotion.nl

Samantha

Als Life Coach begeleid ik mensen om meer geluk en minder stress te ervaren in hun leven.

Gesprekken en mijn werkwijze brengen je in contact met je gevoel, emoties krijgen de ruimte. Dit brengt je bij je innerlijk weten, de antwoorden in jezelf….. ik begeleid je om deze te vinden. Je krijgt een andere blik op wat in dit moment in jouw leven speelt, je ervaart het daardoor anders. Je richt je leven meer in naar wat je werkelijk wenst.

Hoe doe ik dat?
Met behulp van methodes en oefeningen breng ik je in contact met de aspecten van jezelf waaruit je inspiratie en zelfvertrouwen kunt opbouwen en het contact met je gevoel meer kunt ervaren. Dit biedt een basis om belemmerende gedachten en angst los te laten, pijn te ontspannen.

Coaching wordt ervaren als een bewustzijnstraining, zo loop ik een stukje mee op jouw levenspad. Indien gewenst kan het ondersteund worden met een Reiki behandeling. Ook zijn wandelsessies in de natuur mogelijk.

Vragen waar mensen voor bij mij komen zijn:

–  Onrustig voelen
–  Omgaan met emoties
–  Versterking zelfvertrouwen
–  Besluiten nemen
–  Luisteren naar je intuïtie
–  Ontdekken belemmerende overtuigingen
–  Burn-out klachten
–  Verandering loopbaan
–  Ontdekken talenten
–  Conflictsituaties

Of heb je andere vragen? Neem contact op, ik geef je er graag antwoord op.

Mijn 2-jarige opleiding tot Life coach heb ik gevolgd bij Atma in Amersfoort en in 2013 afgerond.

Ik ben lid van de NOBCO, beroepsorganisatie voor professionele coaches.
Website: www.jouwpad.nl

E-mail: info@jouwpad.nl

Telefoon: 06-30684126

Afspraken via telefoon of e-mail

Onze vestiging

Bekijk de foto’s van onze vestiging.