02 jun 2021

Covid-19 revalidatie

0 Reacties

Fysio- en Healthcenter De Beemd biedt een revalidatietraject aan specifiek gericht op patiënten die getroffen zijn door het coronavirus (covid-19). Het coronavirus kan een grote impact hebben op de conditie en kracht van de getroffen patiënt. Verder kunnen klachten als vermoeidheid, ademhalingsproblemen en spier- en gewrichtspijnen ook na het coronavirus nog lang aanhouden.

Een goede revalidatie is dus van essentieel belang zodat jij jouw dagelijkse bezigheden weer zo snel en op een zo optimaal mogelijke manier kan hervatten. Binnen Fysio- en Healthcenter De Beemd zijn zowel Vanessa Roest als Davey Kuijten gespecialiseerd in het revalidatietraject omtrent covid-19. Samen zullen zij met jou een persoonlijk revalidatieprogramma samenstellen afgestemd op jouw mogelijkheden en doelen.

Fysiotherapie na Covid-19 wordt vergoed vanuit de basisverzekering tot een maximum van 50 behandelingen voor de duur van een half jaar. De voorwaarde hierbij is wel dat men via een verwijzing van de specialist of huisarts start aan de revalidatie.

Heb je te maken met één van bovenstaande klachten als gevolg van het coronavirus en wil je graag hulp bij jouw revalidatietraject? Neem dan contact met ons op!

[begin]